Djevica ima povoljan poslovni dan, Vodolija prepuna obaveza

OVAN


Očekuje vas prilično nestabilna situacija na ovom planu danas. moguće je da ćete imati finansijske probleme. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti u život nekako naglo i neočekivano. Problemi sa krvotokom.


BIK


Pred vama je period u kojem ćete biti pod znakom pitanja kada su u pitanju važne poslovne odluke. Iako ste veoma zaljubljeni u svog partnera, kod njega primjećujete mnoge mane koje vam smetaju. Skloni ste alergijama.

 

BLIZANCI


Očekuje vas naporan dan u kojem ćete imati veliki broj obaveza i dosta stresova oko posla. Usamljeni ste i želite novu ljubav. Uskoro vas očekuje zanimljivo poznanstvo sa novom osobom. Problemi sa stomakom.

 


RAK


Imate priliku da pokažete svoje sposobnosti i da ostvarite ambicije koje su vam dugo bile na umu. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom sa kojom ćete poželeti više od prijateljstva. Imate puno energije u sebi.


LAV


Manje prepreke na polju posla mogu da vam unesu osjećaj nervoze i nesigurnosti u sebe. Poznanstvo koje vam se neočekivano desilo je ispalo jako zanimljivo i sada maštateo vezi sa tom novom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt.


DJEVICA


Možete da se nadate poboljšanju situacije. Očekuje vas povoljan dan za nova poslovna rješenja i odluke. Imate osjećaj da partner nije sasvim iskren prema vama i sumnjate u njegove emocije. Izbjegavajte pretjerano masnu hranu.

 

VAGA


Povoljan je dan da se okrenete bavljenju poslom koji volite i da od hobija ili talenta napravite zaradu. Pred vama je novi izazov. Pojavljuje vam se osoba koju ćete svim silama želeti da osvojite. Problemi sa nesanicom.


ŠKORPIJA


Ukoliko planirate poslovno putovanje, možete da očekujete jako dobar dan u kojem će vam se trud i put isplatiti. Uživate u lijepom odnosu sa voljenom osobom. Imate dobro slaganje i lijepo ste raspoloženi. Odlično se osjećate!


STRIJELAC


Danas možete imati priliku za zaposlenje na koju ste dugo čekali. Pred vama je povoljan dan. Moguće je da postoji dosta nesuglasica između vas i voljene osobe i da ste iz tog razloga nezadovoljni. Mijenjajte loše navike.


JARAC


Potrebno je da poradite na svom stavu kako biste uspjeli da ostvarite bolji odnos sa saradnicima. Dopada vam se osoba koja će uskoro pokazati ka vama takođe nije ravnodušna. Potrebno vam je opuštanje danas.


VODOLIJA


Brojne obaveze vas očekuju danas. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Spremni ste da krenete napred i da pravite promene na ljubavnom polju u budućnosti. Prolazna glavobolja u prvom dijelu dana.


RIBE


Ako ste planirali da uvedete neke novitete na polju posla bićete zadovoljni. Povoljan vam je dan. Postoji neka osoba iz prošlosti koja vam je još uvijek u mislima često prisutna. Ne bi bilo loše da je kontaktirate. Bolovi u leđima vas muče.

Tagovi: