Dnevni horoskop za 25. decembar 2021. godine

Vaga doživljava prosvetljenje, Jarac umoran, Devica svesna da vreme brzo prolazi

OVAN

Najbolje bi bilo da veći deo novog posla završite tokom prepodnevnih časova. Tada su vam aspekti povoljniji. Pitate se iz kog razloga je vaša voljena osoba promenila ponašanje prema vama. Problemi sa zubima. Zanemarili ste ih!

BIK

Zadovoljstvo raste u skladu sa zaradom. Srećni ste, jer se vide rezultati vašeg truda. Maksimalno ste aktivni na društvenom planu i samim tim imate prilike za brojna zanimljiva poznanstva, flert i avanture. Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom. Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa saradnicima. Imaćete niz zanimljivih dešavanja i priliku za to da upoznate zanimljivu osobu koja će vas privući. Proverite nivo holesterola.

RAK

Najbolje bi bilo da danas nikome ne pozajmljujete novac i da se držite po strani. Izbegavajte ulazak u bilo kakvu raspravu. Morate da naučite da kontrolišete svoje strahove. Nemate poverenja ni prema kome. Smanjite unos alkohola.

LAV

Potrudite se da napravite što bolju organizaciju. Ako ste u ulozi nadredjenog moguć je još jedan stresan dan. Tokom popodnevnih i večernjih časova možete da očekujete izliv nežnosti i pažnje od strane partnera. Osetljivi bubrezi.

DEVICA

Oštro osudjujete sve one koji nisu dovoljno posvećeni poslu. Nemojte ipak biti prestrogi. Nova ljubav još nije na vidiku, pa se slobodni pripadnici znaka dosadjuju. Pad imuniteta, povedite računa o unosu vitamina, kao i minerala.

VAGA

Ukazaće vam se faktor sreće u nekim okolnostima. Nema potrebe da sumnjate u svoje sposobnosti. Imate dobar osećaj i mnogo očekujete od osobe sa kojom ste skoro ušli u motivnu vezu. Nemojte ništa požurivati. Imate mnogo energije.

ŠKORPIJA

Generalno biste trebali da se uzdržite od važnih poteza danas. Odložite sve odluke za naredne dane. Iako se trudite da delujete smireno u kontaktu sa voljenom osobom, to vam ne polazi za rukom. Bolovi u stomaku. Obavite preglede.

STRELAC

Moguće je da postoji na vašem poslu neka osoba koja se zaštitnički postavlja prema vama. Saznajte o kome je reč! Zadovoljni ste situacijom na emotivnom planu i nemate potrebu da bilo šta menjate. Dobar dan za boravak u prirodi.

JARAC

Važno je da sebi napravite listu prioriteta i da se prema tome organizujete. Pratite planove doslovce. Lako se upuštate u neobaveznu avanturu koja verovatno nikuda ne vodi. Nekad je bolje zaustaviti se na vreme. Problemi sa grlom.

VODOLIJA

Možete lako steći sasvim pogrešnu sliku o nekoj osobi. Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke. Imate potrebu da se distancirate od voljene osobe jer vas njena ljubomora guši. Problemi zbog kašlja. Obavite preglede.

RIBE

Najbolje bi bilo da se ne oslanjate na druge previše. Veći deo posla koji imate obavite sami. Prija vam trenutni partner i vreme sa njim, ali nemate dovoljno energije da se u tu novu priču udubljujete previše. Muči vas nesanica.

Tagovi: