Dnevni horoskop za 4. februar 2023. godine

OVAN
POSAO: Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da započene konntakte u vezi veoma uspješnog i primamljivog posla na duže staze. Sa poslovnim saradnikom možete se malo i veseliti uz čašicu ili rekreaciju. 
LJUBAV: Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nježnostima sa partnerom.
ZDRAVLJE – Vodite računa o krvnom pritisku.

BIK
POSAO: Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje.
LJUBAV – Primijetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom cijelog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju.
ZDRAVLJE – Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.

BLIZANCI
POSAO – Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.
LJUBAV – Kao da i ne primjećujete priliku koju bi Vam mogao dati neki šarmantan Lav. Ako malo zastanete možda i shvatite ko je sve danas pokušao da flertuje sa vama.
ZDRAVLJE – Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.

RAK
POSAO: Mjesec sa Jupiterom u Vašem drugom polju može da Vam da dobru priliku da svoj rad, bez mnogo muke unovčite. Iskoristite svoje adute.
LJUBAV – Pretjerano ste emotivni pa Vas lako mogu povrijediti i najmanje kritike od strane partnera. Na kraju dana će se ipak sve dobro završiti.
ZDRAVLJE – Dobro. Ne bi trebalo da bude nekih većih problema.

LAV
POSAO – Imate mnogo obaveza ali ne i volje za radom. Radije biste uživali. Tokom dana ćete pokušati da izbjegnete sve ono što smatrate suvišnim poslom.
LJUBAV – Gdje god se okrenete vidite priliku za flert. Danas je idealan dan da uđete u novu vezu ili avanturu. Ako imate partnera provedite dan sa njim.
ZDRAVLJE – Moguće su prolazne glavobolje.

DJEVICA
POSAO – Prilično ste nervozni i užurbani pa Vam sada i najjednostavniji zadatak djeluje komplikovano. Ne preuveličavajte probleme nego se bez tenzije suočite sa njima.
LJUBAV – Partner obigrava oko Vas, a Vi biste radije spavali ili čitali knjigu. Ne budite brzi na jeziku jer ćete se kasnije kajati.
ZDRAVLJE: Nervoza i problemi sa probavom

VAGA
POSAO: Ne vjerujete Ribama u svom poslovnom okruženju. Radije ćete uzeti neki posao na sebe nego ga prepustiti osobi u koju nemate povjerenja. Postižete sve na vrijeme.
LJUBAV – Puni ste elana i dan je veoma dobar za neko novo poznanstvo. Ako ste se već zaljubili danas će Vam ta osoba pružiti svu pažnju koju želite.
ZDRAVLJE – Moguća je osjetljivost kože, alergije.

ŠKORPIJA
POSAO – Dobrom poslovnom taktikom biste mogli da nadjačate konkurenciju. Iako to nije tipično za Vas, laganim koracima i dobro promišljenim, ćete postići uspjeh na duže staze. Primijetiće Vas.
LJUBAV – Malo ste nestabilni na polju emocija, niste sigurni šta želite. Dan je dobar za afere i tajne veze, ali da li je to dovoljno da budete sretni? Ne ispunjavajte emotivnu prazninu alkoholom.
ZDRAVLJE – Moguće su upale, pad imuniteta, nemojte da se forsirate nego odmarajte.

STRIJELAC
POSAO – Sve ide po planu i svoj dio posla ste uradili korektno. Blizanci i Vodolije Vam mogu biti od pomoći da svoje ideje brže realizujete.
LJUBAV – Više Vam je do druženja nego do ljubavi. Spojite lijepo i korisno pa izađite negdje zajedno sa partnerom i svojim društvom.
ZDRAVLJE – Ne pretjerujte sa hranom

JARAC
POSAO – Niste baš zadovoljni razvojem situacije. Nemojte odmah da predviđate negativne ishode nego pronađite grešku. Moguće je da neke stvari danas jednostavno nisu bile u Vašim rukama.
LJUBAV – Sa dovoljno samopouzdanja možete imati uspjeha kod suprotnog pola. Ako ste u braku, odnos sa partnerom je stabilan i osjećate se sigurno.
Zdravlje – Konstantni bolovi u leđima i predjelu vrata.

VODOLIJA
POSAO: Sa poslovnim saradnicima i šefovima imate dobru komunikaciju. Bićete zadovoljni novom saradnjom koja Vam može biti ponuđena. Dobar dan za Vas!
LJUBAV: Imate želju da svom partneru posvetite punu pažnju, ali možete naići na neki nesporazum u komunikaciji. Iz najbolje namjere možete napraviti grešku.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

RIBE
POSAO: Puni ste energije i želite sve velike planove da ostvarite odjednom. Nije baš sve isto u teoriji kao u praksi, pa ćete malo duže ipak čekati da svoj rad naplatite.
LJUBAV – Posvećenost partneru i pažnja koju dobijate će Vas opustiti. Iskoristite dan za uživanje, ali bez pretjerivanja.
ZDRAVLJE: Posljedice premorenosti. Zato danas se relaksirajte o odmarajte.

ibalkan.net

Tagovi: