Dragan Mektić zaražen koronom: Poslanik i bivši ministar odbrane u izolaciji

Dragan Mektić (64), aktuelni poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine, zaražen je virusom korona, potvrđeno je našem portalu od ovog dojučerašnjeg ministra bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Mektić se nalazi u kućnoj izolaciji u Prnjavoru. Tvrdi  da se osjeća odlično i da mu je, čak, krivo što se po drugi put testirao, pa je sada primoran da „samo leži“.

"Da, pozitivan sam na virus koronu, kako sam obaviješten iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, gdje sam na moju inicijativu po drugi put testiran. Da sam znao „ne bih ga ni radio“. Prethodni test, od prije desetak dana, pokazao je da sam negativan, i da sam sudeći po nalazima krvne slike, pluća i drugim pretragama - zdrav kao drijen! Međutim, kada sam ponovo bio u UKC iskoristio sam priliku da se još jednom testiram i uvjerim u odlične rezultate i zbog tog gesta silno pokajao, pošto mi je nakon dva dana kući javljeno „da sam pozitivan“ - rekao nam je u telefonskom razgovoru Mektić.

Tvrdnju da se odlično osjeća Mektić potkrepljuje osjećajem da bi sada „komotno mogao da kopa i ide na mješalicu“, bez temperature, malaksalosti, kašlja, ili bilo kojeg drugog simptoma koji bi upućivao na zarazu.

"I to sve uz dobar apetit. Neizmerno mi je žao što sam sada primoran da ležim u izolaciji, a imam toliko puno posla" poručuje Mektić.  

N. ĐURIĆ