Gori imovina ljudi bliskih načelniku PU Gradiška

Vozaču načelnika Policijske uprave Gradiška Urošu Desančiću zapaljena je pilana u Donjim Podgradcima, dok je u noćnom klubu čiji je suvlasnik brat načelnika PU Gradiška odjeknula ekplozija, prenosi Micro mreža.

Građane je uznemirila eksplozija koja se desila noćas oko četiri časa u prostorijama Gradskog stadiona Gradiška, a požar je potvrđen i iz Profesionalne vatrogasne jedinice grada Gradiška.

Izvor našeg portala kaže da se istražuje da li su, i na koji način ovi slučajevi povezani sa Milivojem Lovrenovićem (49) iz tog grada, koji je krajem prošlog mjeseca  hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže.

Lovrenović je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Gradiške.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović tada je rekla, navodeći inicijale, da su pretresli kuće, ugostiteljske objekte, kao i brodicu koju koristi Lovrenović.

- Tom prilikom nađen je pištolj, gasni pištolj i više komada metaka različitog kalibra – rekla je Divljanovićeva.

Istog dana policija je uhapsila Ljubišu B. koji radi kao konobar u jednom od kafića, a koji je izjavio da je jedan od oduzetih pištolja njegov.

Mojabanjaluka.info

Tagovi: