Dnevni horoskop: Blizanci moraju da se pokrenu, Rak da pripazi na hranu

OVAN


Ovo je odličan dan za samostalno obavljanje poslovnih obaveza s obzirom da nećete biti raspoloženi za timski rad i komunikaciju. U emotivnom smislu uživaćete u komunikaciji i intimi sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.


BIK


Odličan dan za finansije i posao. Priliv novca pozitivno utiče na poslovnu motivaciju. Emotivno ste prilično otvoreni i raspoloženi za intenzivno druženje sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju osjećate se snažno.


BLIZANCI


Problemi na poslu utiču na pad samopouzdanja. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa satisfakciju nalazite u sferi ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju ulenjili ste se i ne krećete se uopšte što će vremenom dovesti do određenih posljedica.


RAK


Osjećate se prilično uspješno na poslu pa se može desiti da obećate i više nego što možete da uradite. Ljubav vam je rak rana i prošlost vam ne izlazi iz glave. Pripazite na ishranu jer je dan povoljan za prejedanje.

 

LAV


Poslovno ste nezadovoljni i imate utisak da loš poslovni period nikad neće proći. Emotivno ste zadovoljni i sljedi vam prelijep susret sa partnerkom. Leđa su vam osjetljiva, naročito donji dio gdje su mogući i bolovi.


DJEVICA


Ovo je povoljan dan za dobijanje nove poslovne ponude što će pozitivno uticati na raspoloženje. Imate osjećaj da vam ljubav ne ide i u pravu ste oko toga. Na polju zdravlja jajnici su osjetljivi.


VAGA


U toku je odličan dan za umjetnička ostvarenja. U emotivnom smislu ste neopušteni, neprilagođeni i imate potrebu da radite stvari iz inata. Fizički se dobro osjećate, a prijala bi vam šetnja pored vode.


ŠKORPIJA


Poslom ste nezadovoljni i potrebno je da na staložen način prihvatite da nije svaki period povoljan za posao. Emocije su vam proradile tako da imate potrebu da budete sa partnerkom što više. Nadbubrežne žlezde su osjetljive.

 

STRIJELAC


Prilično ste nervozni tako da možete ući u iznenadni i neplanirani sukob sa nekim kolegom. Emotivno ste u totalnom daunu i ne želite niti da komunicirate niti da se viđate sa ljudima. Nervi su osjetljivi što može dovesti do nervoze ili svađe.


JARAC


Otvorenog ste uma i prihvate sa zadovoljstvom sugestije nadređene osobe. Emotivno ste zainteresovani, ali ljubomorni što će dovesti do pravljenja nepotrebne, preterane, ljubomorne scene. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA


Umorni ste od poslovnih obaveza i prijao bi vam odmor. Zbog poslovnih obaveza trpi i vaš emotivni život u smislu da vam danas ne prija ni druženje sa voljenom osobom i prijateljima. Sem umora, zdravlje je zadovoljavajuće.


RIBE


Posao vam ide od ruke: vrijedni ste, raspoloženi za rad i zadovoljni kako realizacija poslovnih planova teče. Emotivno ste prazni i nezainteresovani za druženje i komunikaciju sa najbližima. Zdravlje je odlično.