Lazar Blagojević predsjednik Koordinacionog odbora boračke organizacije regije Doboj

Lazar Blagojević iz Šamca jednoglasno je izabran za predsjednika Koordinacionog odbora Boračke organizacije regije Doboj i predstavljaće dobojsku regiju u Predsjedništvu Skupštine Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/.

Blagojević je izabran na sjednici Koordinacionog odbora Boračke organizacije regije Doboj koja je održana u Brodu.

"Sjednici su prisustvovali delegati iz šest od osam boračkih organizacija regije Doboj. Prije održanog sastanka članovi regije su, kao i svake godine, prisustvovali molitvenom pomenu i parastosu stradalim Srbima u Sijekovcu", navedeno je u saopštenju nakon sjednice.

Koordinacioni odbor Boračke organizacije regije Doboj u novom mandatu Skupštine BORS-a nije imao svoje predstavnike, pa je glavna tačka dnevnog reda održane sjednice bila usaglašavanje prijedloga za predstavnike u organe Boračke organizacije Republike Srpske.

Živka Mokrić iz kategorije porodica poginulih boraca iz Šamca izabrana je za člana Odbora porodica poginulih i zarobljenih boraca u Skupštini BORS-a, a Živorad Radić iz kategorije ratnih vojnih invalida iz Petrova izabran je za člana Odbora ratnih vojnih invalida u Skupštini BORS-a.

Tagovi: