Otac u Viber grupi predložio da razrednici kupe stan: "I jedan za direktorku, pamtiće nas do kraja života"

Jedan otac vidno iznerviran megalomanskim prijedlozima roditelja na temu šta kupiti razrednici za kraj godine iznio neobičan prijedlog!

Posljednjih godina aktuelne su roditeljske grupe na Viber-u, gdje se majke i očevi dogovaraju oko raznih stvari, između ostalog i oko kupovine pokona za 8. mart, kraj školske godine...

I dok neki roditelji žele što luksuznije poklone, ima onih koji "lude", što od grupa, što od prijedloga drugih roditelja, a primjer za to je jedan otac kojem su se očito smučile megalomanske želje i prijedlozi, pa je iznio veoma sarkastičan prijedlog.

"Ja sam mislio ovako. Da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo platu na istom mjestu, i onda da podignemo stambeni kredit i kupimo dvije garnisere (garsonjere) - jednu za direktorku, a drugu za razrednu. To će svakako da im ostane vječna uspomena na nas i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo da pitamo i djecu šta misle o tome, a možda nema potrebe, složićete se. Molim vas da iznesete svoje prijedloge", napisao je u on u tvitu koji je postao vrlo popularan i izazvao mnoštvo komentara.

Iako je ovaj tata bio ironičan, iz komentara drugih roditelja može se zaključiti da su roditelji zaista svašta kupovali učiteljima i nastavnicima – od laptopa, preko nakita od bijelog zlata, do vaučera u skupocjenim buticima.

I kako ističu roditelji, neke prosvjetne radnike bude stid kada dobiju skupe poklone te se ojsete neprijatno, ali ima i onih koji se vrlo vidno obraduju i rado ih prihvate.

(MONDO)