Šamac/Derventa: Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opština Šamac i Derventa, a protiv odgovornih lica biće preduzete zakonske mjere.

Iz Republičke uprave je saopšteno da je neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću otkriveno u poslovnoj jedinici “Super bet” u opštini Šamac od privrednog društva “Dragičević kompani” Bijeljina.

“Predmeti sa kojima je počinjen prekršaj su privremeno oduzeti, a protiv pravnog lica i odgovornog lica u pravnom licu su preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću”, naglašava se u saopštenju.

Kontrolno-inspekcijskim nadzorom u kafe baru “Papilon” u opštini Derventa utvrđeno je da fizičko lice čiji su inicijali T.Đ. priređuje elektronsku igru na sreću “Bingo” na terminalu “gejm boks” bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću.

Zbog učinjenog prekršaja, navode iz Republičke uprave, predmet koji je služio za izvršenje prekršaja je privremeno oduzet, a protiv lica T.Đ. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Tagovi: