Smrt Dragana Miletića nastala nasilnim putem

Smrt Dragana Miletića je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a ove povrede nastaju udarcem ili udarcima tupotvrdog sredstva.

Saopšteno je prema dostavljenom obdukcionom zapisniku Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Tužilaštvo je formiralo predmet i u okviru njega biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede.

Dragan Miletić iz Banje Luke, osumnjičeni za pokušaj ubistva u tom gradu, umro je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske 20. aprila.

Miletiću je nakon hapšenja pozlilo, pa je završio u UKC RS u Banjoj Luci, iz kojeg je tada saopšteno da je u teškom stanju. Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

Iz banjolučke Policijske uprave ranije je rečeno da je Banjolučanin D. M. uhapšen zbog sumnje da je flašom u glavu udario S. Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D. S. iz Banje Luke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Tagovi: