Probajte: Tajne tantričkog seksa za najduži orgazam ikada

Otkrivamo male tajne tantričkog seksa, a na vama je da već večeras priredite partneru i sebi doživljaj za pamćenje.

Uz ovih nekoliko savjeta, vaš seksualni život će se probuditi iz zimskog sna i odvesti vas u magični svijet uživanja…

Pokreti

Dodiri pobošljavaju protok krvi u organizmu i jačaju imuni sistem. Kako biste pojačali ove efekte, tantrička masaža odlična je za ovakve igrarije. Neka vaš partner legne potpuno nag, a vi se namažite omiljenim uljem za tijelo. Zatim, vašim tijelom masirajte partnera. Počnite sa disanjem u pravcu njegovih erogenih zona, zatim ga mazite kosom, onda grudima, stomakom i ostalim dijelovima vašeg tijela. Ovaj čin predstavlja posebnu vrstu plesa gdje se i vaš partner i vi osjećate izvrsno.

Zvukovi

Zvuk je kao unutrašnja masaža. Vibracije utiču na vaše ćelije koje oslobađaju energiju. Ispuštanjem zvukova pokazujete partneru da uživate, a potpomaže i intenzivniji orgazam. Probajte da dok ljudima partnera po tijelu, ispuštate blage zvukove kako biste izazvali vibraciju. Muškarcima se mnogo dopada kada im istovremeno sisate bradavicu i ispuštaštate zvukove uživanja.

Zadovoljite sebe

Žene često imaju potrebu da zadovolje muškarca, a sebe stavljaju na drugo mjesto. Neka se svijet vrti oko vas – sa takvom mišlju idite u krevet i rezultati će biti nevjerovatni. Predložite partneru uzajamnu masturbaciju, kada vas vidi, naprosto će poludjeti.

Pažnja

Kako biste bili maksimalno fokusirani na vas i vašeg partnera tokom seksa, zamolite ga da gledate jedno drugome u oči. Kažite mu šta vidite i kako se osjećate. Ovo će raspaliti maštu i čućete neočekivane svari iz njegovih, a i svojih usta.

Završnica

Jedan od glavnih benefita Tantre je proširenje uživanja, kao i njihov produžetak. Kada se približite orgazmu, zaustavite se, udahnite i pogledajte jedno drugo u oči. Nastavite. Na ovaj način usklađujete vaše orgazme, jer, naravno da je bolje kada istovremeno doživite veliki O.

Tagovi: