Kuzmić napušta šok sobu, uskoro na nogama, probudio se iz kome i njegov saputnik

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić osjeća se znatno bolje i u ponedjeljak će biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra u odjeljenje intenzivne nege, saopšteno je na sajtu crveno-bijelih.

Kuzmić, koji je prije tačno sedam dana imao saobraćajnu nesreću u Banjaluci, od petka je u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak.

Kako se navodi, prema procenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge.

Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od ljekara iz Banjaluke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je nastradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brizi ljekarskog tima iz Banjaluke.

Tagovi: