Načelnik opštine Šamac u posjeti vjernicima islamske vjeroispovjesti

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević i načelnik Službe za društvene djelatnosti Slobodan Stojić jutros su posjetili vjernike islamske vjeroispovjesti nakon jutarnje molitve u šamačkoj džamiji „Aziziji“ i tom prilikom im čestitao praznik Ramazanskog bajrama, zaželivši im puno ličnog uspjeha i zdravlja.

Čestitajući praznik načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević istako je da mu je želja da u ovom gradu sva tri naroda zajedno žive i slave svoje praznike gradeći bolju budućnost.

-Moramo gledati naprijed i dati sve što možemo da ovaj grad izgleda drugačije nego što je nekada izgledao. Budućnost moramo graditi kao što smo to nekada gradili – kaže Milićević.

Šamački efendija Safet Karaahmetović istakao da žele u zajedništvu, kako je to i ranije bilo, podijele radost praznika na prijateljski način sa svim narodima i kada je Bajram u pitanju, kao i Vaskrs, Uskrs, Božić, jer tako ih uče sve religije.

-Mi smo generacije koje treba da grade neku novu zajednicu za 21 vijek. Načelnikov dolazak kod nas pokazuje da je on spreman sa svoje strane da doprinese, a mi smo prihvatili da gradimo nove mostove, a ta saradnja će biti našoj djeci i generacijama koje dolaze– kaže Karaahmetović.

T.B.